Er zijn veel redenen voor ons succes. Heel belangrijk zijn de mensen die bij TYROLIT werken. 

 

Als wereldwijd actief technologiebedrijf bieden wij talloze aantrekkelijke mogelijkheden en ontwikkelingskansen voor scholieren en studenten,beginners,ervaren vakmensen en leidinggevenden. Als meerdere keren bekroond leerbedrijf leiden bovendien jaarlijks getalenteerde stagiaires op en geven we onze ervaring door aan de volgende generatie. Hebben we uw interesse gewekt? Solliciteer dan bij ons!  

Vacatures

Scholieren en studenten

Scholieren en studenten hebben bij ons de mogelijkheid hun eerste werkervaring op te doen en de veelzijdige aspecten van de wereld van slijpmiddelen te leren kennen. Vakantiewerk of stages zijn de eerste stap in de werkende wereld en kunnen de weg wijzen voor de toekomstige loopbaan.

Beginners

U hebt uw opleiding of studie afgesloten en zoekt nu een uitdaging? Dan bent u bij TYROLIT aan het juiste adres. Bij TYROLIT beschouwen mensen holistisch. Als u over de juiste kwalificaties beschikt en de juiste instelling en talent hebt, past u bij ons – en wij bij u.

Ervaren vakmensen

Vakkennis en ervaring zijn in onze branche van het grootste belang. Ze zorgen ervoor dat we op alle gebieden aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen en ons continu kunnen blijven verbeteren. Mensen met ervaring zijn bij ons dan ook van harte welkom. We bieden instap- en doorgroeimogelijkheden in alle divisies. Onze bijscholingsprogramma's zijn gericht op de vaktechnische en persoonlijke verdere ontwikkeling van onze medewerker.

Leidinggevende

Als leidinggevende bent u verantwoordelijk voor het definiëren van bedrijfsdoelen en het ontwikkelen van strategieën voor het bereiken van die doelen. Daarmee bent u een belangrijke succesfactor voor TYROLIT. Wij ondersteunen u graag bij uw leidinggevende werkzaamheden. We bieden relevante programma's voor leidinggevenden en team building en aantrekkelijke carrièreperspectieven.

Stage bij TYROLIT

Als meerdere keren bekroond leerbedrijf geven wij de ervaring van onze 4.300 medewerkers in de hele wereld door aan jonge talenten. Tijdens de opleiding bouwen we aan de persoonlijke sterke punten van de volgende generatie. In de acht verschillende leerlingopleidingen die we aanbieden, worden onze leerlingen individueel ondersteund.

Meer informatie