De toekomst begint nu

 

De MoveSmart-technologie koppelt machines van TYROLIT voor het eerst aan het internet. Met uw hulp worden de actuele gebruikersgegevens van de machine direct op de bouwplaats verzameld en zijn deze via verschillende eindapparaten in te zien.

De cloudtechnologie is ontwikkeld in samenwerking met de Oostenrijkse startup ToolSense en biedt zowel gebruikers als ondernemers belangrijke bedrijfs- en gebruikersgegevens, zodat de machine optimaal kan worden benut. Bedrijfstijden, foutmeldingen en noodzakelijke software-updates zijn bijvoorbeeld altijd en overal op te vragen.

Zo kan er beter en realistischer worden gepland en kunt u rendabeler en sneller handelen op basis van werkelijke gegevens. 

Seperator 01

MoveSmart maakt het mogelijk

 

Wie zijn machine kent, kan deze ook beter inzetten. Met de MoveSmart-technologie van TYROLIT krijgt u inzicht in de huidige toestand van de machine, de locatie van de machine, een aanduiding van storingsoorzaken en snelle hulp bij het verhelpen van storingen. Bovendien biedt MoveSmart uiteenlopende statistieken, zoals looptijd-, toepassings- en serviceweergaven, contractstatus, gebruiksplanning, machineparkplanning en nog veel meer.

Betere planning, hogere productiviteit,
lagere kosten

Hogere productiviteit

Dankzij alle machine- en gebruikersgegevens kunt u het gebruik beter en efficiënter inplannen.

Minder uitvaltijden

De gebruiks- en onderhoudsplanning op basis van werkelijke gegevens beperkt uitvaltijden tot een minimum.

Doelgerichte productontwikkeling

De ontwikkeling van de machines wordt nog meer afgestemd op de gebruikers.

Lokaliseringsgegevens

De lokaliseringsdienst duidt bij uitval de volgende machine in de eigen pool aan. Bij diefstal kan de locatie exact worden bepaald.

Gebruiksstatistieken

MoveSmart geeft met slechts een paar klikken inzicht in het toepassingsbereik en het soort gebruik van de machine, zodat deze efficiënter kan worden ingezet op de bouwplaats.

Servicecontrole

Onderhoud en updates vinden tijdig plaats en zijn beter in te plannen. Serviceafspraken kunnen efficiënt online worden geboekt en de looptijden van servicecontracten zijn altijd in te zien.

Lagere kosten

De kosten worden verlaagd dankzij tijdige service, betere gebruiksplanning en het verhelpen van storingen op locatie.

Verbeterde machineveiligheid

Machines worden continu gecontroleerd op belangrijke updates en tijdig onderhouden.

Online Support

Naast de online storingsweergave kunt u gebruiksaanwijzingen en veiligheidsinstructies eenvoudig online opzoeken.

Sneller verhelpen van storingen

Via een storingsanalyse en ondersteuning binnen de app kunnen storingen meteen op de bouwplaats worden verholpen. De verzamelde gegevens helpen bij het sneller herkennen en verhelpen van eventuele problemen.

Seperator 02

Wandzagen met de
MoveSmart-technologie

De wandzaag WSE1621 is de eerste machine van TYROLIT die gebruik maakt van het Internet of Things en is voorzien van de MoveSmart-technologie. De machine verzendt belangrijke gebruiksinformatie voor lokalisering, bedrijfs- en servicetijden en storingsmeldingen, zodat het gebruik nog eenvoudiger verloopt en wij worden ondersteund in de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde machines. Worden er nieuwe functies aan de technologie toegevoegd, dan ontvangt de machine deze via een update.

Meer over de WSE1621


Bezit u al een WSE811 of WSE1217 en wilt u ook gebruikmaken van de MoveSmart-technologie? Deze wandzagen kunnen ook naderhand van deze nieuwe technologie worden voorzien. Neem hiervoor contact op met uw klantenadviseur.

Hebt u vragen over de MoveSmart-technologie van TYROLIT?
Neem dan contact met ons op.


Contactformulier