Wereldwijd netwerk

Cijfers en feiten over de TYROLIT-bedrijvengroep

Voordelen door TYROLIT

TYROLIT is wereldwijd een van de belangrijkste fabrikanten op het gebied van gereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien en systeemleverancier van gereedschappen en machines voor de bouwnijverheid. TYROLIT staat voor innovatiekracht, voor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit en voor uitstekende service. Overal in de wereld vertrouwen bedrijven daarom op de uitgebreide competentie van het familiebedrijf uit Tirol.

TYROLIT ontwikkelt op maat gemaakt gereedschap voor individuele probleemstellingen. Lokale contactpersonen en een wereldwijd opererend team garanderen perfecte dienstverlening op alle gebieden: van het planningsproces op locatie tot aan de concrete implementatie staat de volledige competentie van TYROLIT ter beschikking van onze klanten. Het TYROLIT-opleidingscentrum completeert het palet.

Cijfers en feiten

Omzet: 663 miljoen euro

Medewerkers: 4.000+ wereldwijd,

  • 29 Productielocaties in 11 landen en op 5 continenten
  • Eigen vestigingen in Argentinië, Australië, België, Brazilië, China, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Indonesië, Italië, Canada, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Spanje, Zuid-Afrika, Thailand, Tsjechië, Hongarije, Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten
  • Distributeurs in meer dan 65 landen

 

Factsheet downloaden

Productie- en distributielocaties