Service voor dealers

Presentatiesysteem

 

Verkoop uw producten in plaats van ze alleen maar op voorraad te hebben.

Een intelligent presentatiesysteem kan uw belangrijkste verkoopkracht zijn. Tyrolit biedt allerlei soorten flexibele displays waarmee onze kleurcodes en onze verschillende kwaliteitscategorieën worden uitgelegd.

Het is een echt flexibel systeem. U kunt het zelfs gebruiken als u uw eigen presentatiesysteem wilt behouden, omdat de meeste plaatjes met magneetstrips worden bevestigd.

Deze plaatjes kunnen ook eenvoudig op het juiste formaat worden gesneden. Als u interesse hebt, neemt u contact op met uw contactpersoon bij Tyrolit.

TYROLIT Trade Academy

 

Meer weten betekent beter verkopen

De Tyrolit Trade Academy is een opleidingsprogramma voor onze partners. Het doel is helder – het verdiepen van de kennis over industriële slijpmiddelen, om zo een stevige basis te leggen voor hogere verkoopcijfers en meer winst. De opleiding wordt onderverdeeld in drie verschillende fases en omvat ook veiligheidstraining. De fasen omvatten alle gebieden; Van pure

basiskennis over de producten tot aan een fase voor gevorderden, waarna men oplossingen kan verkopen. Alle deelnemers worden gecertificeerd en krijgen een diploma.

De vaardigheid om premiumproducten te verkopen op basis van een gesprek over waarden verhoogt uw winst en voorkomt dat klanten zich puur op de prijs richten. In deze cursus leert u hoe u hiervoor te werk gaat. Door overtuigende productiviteitsanalyses en daaraan gekoppelde kostenbesparingsberekeningen bereikt u ook een hogere klantenbinding. Een ander resultaat van onze Academy zijn hogere verkoopcijfers, die worden bereikt doordat u weet hoe u waarden verkoopt en hoe u resultaten op een overtuigende en

professionele manier kunt presenteren. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor meer informatie.

NexMart

 

Schaf TYROLIT-gereedschap aan via het toonaangevende brancheplatform van Europa - nexMart is het onafhankelijke vakhandelsportal dat door industrie en handel gezamenlijk wordt beheerd en verder ontwikkeld. Het belangrijkste doel van nexMart is het realiseren van financiële voordelen voor alle deelnemers.

Wie nexMart gebruikt, kan de proceskosten gedurende de gehele waardeketen aanzienlijk verlagen. Het portal is een neutrale bemiddelaar tussen dealers en leveranciers op het gebied van gereedschappen, beslagen, ijzerwaren, tuingereedschap en technische benodigdheden.

Naar het portal