Over steen - keramiek - glas

De op maat gemaakte diamantgereedschappen en slijpoplossingen binnen het gebied steen - keramiek- glas overtuigen door hun buitengewone prestaties en kwaliteit. Voor de meest veeleisende wensen van klanten levert TYROLIT talloze producten voor het doorslijpen, kalibreren, polijsten en profileren van natuur- en kalksteen en van keramiek- en glasmateriaal.

De Italiaanse vestiging in Thiene (VI), TYROLIT Vincent, is de wereldwijde centrale op het gebied van steen – keramiek – glas. Op dezelfde locatie is ook de hoofdproductielocatie gevestigd. Meer productielocaties van dit gebied bevinden zich in Brazilië, Oostenrijk, Tsjechië en China.

Daarnaast heeft het gebied steen – keramiek – glas directe verkoopkantoren in 13 landen in distributeurs in talrijke andere landen.

Een team experts met jarenlange ervaring binnen de branche op het gebied van de doelsector staat voor uw klaar voor al uw vragen. Met een enorme expertise kunnen wij duurzame oplossingen bieden die voldoen aan de hoge technische en financiële verwachtingen van onze klanten.